Kleurplaten voor volwassenen

Kleurplaten voor volwassenen: geen kinderachtige activiteit! Iedereen kan kleuren, wel tot je 100ste! Het ontspant en het traint je brein. Bovendien is het ook nog eens heel leuk om te doen. Kleurplaten voor volwassenen zijn moeilijke kleurplaten met veel details. Platen waarbij je écht goed je best moet doen om er iets moois van te maken.

Weet je ook weleens niet hoe je je regenachtige zondagmiddag moet invullen? Of kun je wel een hobby gebruiken die je weer helemaal zen maakt? Pak je stiften of kleurpotloden en leef je uit, alleen of samen met je kinderen, en ontdek hoe verslavend én ontspannend kleuren kan zijn. Op deze pagina hebben we de mooiste, uitdagendste, interessantste kleurplaten voor volwassenen verzameld. Ook heel leuk voor oudere kinderen zoals tieners, natuurlijk.

Verder kleuren in een kleurboek voor volwassenen?

Kun je er geen genoeg van krijgen? Kleur dan verder in een kleurboek voor volwassenen.

Goede viltstiften nodig?

Om deze kleurplaten mooi te kunnen maken, heb je wel goed materiaal nodig. Kleurpotloden of viltstiften van ‘professionele’ kwaliteit. Zelf zijn we fan van de Stabilo stiften en wel de Pen 68, die in een doos van 50 stiften wordt geleverd. Hoge kwaliteit stiften met een fijne tip van 1 mm voor het gedetailleerde kleurwerk. Ze hebben intense kleuren en ze drogen niet snel uit.

Kleur je liever met hoogwaardige kleurpotloden? Dan vind je alles wat je nodig hebt in het luxe Polychromos-blik van Faber-Castell. De specialisten in kleurpotloden.

Hou deze pagina in de gaten, want we plaatsen er van tijd tot tijd nieuwe volwassen kleurplaten bij. Misschien ben je ook wel geïnteresseerd in onze Mandala kleurplaten. Het begin van jouw nieuwe hobby?