Sinterklaas kleurplaten

sinterklaas kleurplaten

In de donkere avonden in aanloop naar 5 december is er niets leuker dan Sinterklaas kleurplaten te kleuren. Lekker knus binnen met de haard of verwarming aan en een glaasje warme chocolademelk en pepernoten op tafel. Wachten tot het Sinterklaasjournaal (ja, we hebben ook een kleurplaat van Dieuwertje Blok!) weer begint en je kunt zien wat voor problemen Sint en zijn Pieten nu weer op moeten lossen. Gelukkig komt uiteindelijk altijd alles goed, zoals Sinterklaas zelf altijd zegt.

Heb jij je verlanglijstje al klaar? Anders hebben we nog wel een tip voor je: vraag dit jaar goede viltstiften!

Bepaal zelf de kleuren van jouw Sint & Piet

Op deze pagina vind je de mooiste Sinterklaas kleurplaten en Zwarte Piet kleurplaten. Je bepaalt zelf of je de Sint een rode, witte of groene mijter geeft, en of de Pieten traditioneel zwart of bruin of juist groen, geel of paars zijn. Zelfs of het paard van Sinterklaas – zijn trouwe schimmel Amerigo – wit, bruin of geel is! Of is het toch Ozosnel? Leef je uit op de pakjesboot, op de speculaas en taaitaai en op vrolijke kinderen. Maak er wat moois van en stop de kleurplaat in je schoen!

Voor volwassenen of grote kinderen zitten er ook moeilijke sinterklaas kleurplaten bij!

Eenvoudige kleurplaten Sinterklaas?

Natuurlijk hebben we ook eenvoudige Sinterklaaskleurplaten en kleurplaten van Zwarte Piet, speciaal voor peuters en kleuters. Wat zullen ze veel plezier hebben van deze kleurplaten Sinterklaas voor peuters! Een mijter, een schoentje met strooigoed of een stoomboot? Of gewoon allemaal? Bekijk ook onze andere kleurplaten voor de allerkleinsten. En we hebben zelfs één kleurplaat van een enge Krampus, die je beter niet aan peuters en kleuters kunt laten zien. Weet je wie dat is? Zoek dat maar eens op.

Sinterklaas kleurplaten afdrukken

Vier de leukste tijd van het jaar met deze geweldige tekeningen van Sinterklaas om in te kleuren. Klik op de kleurprent van je keuze om hem groot te zien en daarna op de rode knop om hem gratis uit te printen. Veel plezier met onze Sint kleurplaten!