Sinterklaas kleurplaten

Sinterklaas kleurplaten
4.3 (35 stemmen)

In de donkere avonden in aanloop naar Sinterklaas is er niets leuker dan Sinterklaas kleurplaten te kleuren. Lekker knus binnen met de haard of verwarming aan en de pepernoten op tafel. Wachten tot het Sinterklaasjournaal (ja, we hebben ook een kleurplaat van Dieuwertje Blok!) weer begint en je kunt zien wat voor problemen Sint en zijn pieten nu weer op moeten lossen. Gelukkig komt uiteindelijk altijd alles goed, zoals Sinterklaas zelf altijd zegt. Heb jij je verlanglijstje al klaar? Tip: vraag dit jaar goede viltstiften!

Op deze pagina vind je een mooie verzameling Sinterklaas kleurplaten en Zwarte Piet kleurplaten. Je bepaalt zelf of je de Sint een rode, witte of groene mijter geeft, en of de Pieten traditioneel zwart of bruin of juist groen, geel of paars zijn. Zelfs of zijn trouwe schimmel Amerigo wit, bruin of geel is! Leef je uit op de pakjesboot, op de speculaas en taaitaai en op vrolijke kinderen. Maak er wat moois van en stop de kleurplaat in je schoen!

Eenvoudige kleurplaten Sinterklaas

Natuurlijk hebben we ook eenvoudige Sinterklaas kleurplaten, speciaal voor peuters en kleuters. Bekijk ook onze andere kleurplaten voor de allerkleinsten. En we hebben zelfs één kleurplaat van een enge Krampus. Weet je wie dat is? Zoek dat maar eens op.

Vier de leukste tijd van het jaar met deze geweldige kleurprenten. Klik op de kleurplaat van je keuze om hem gratis uit te printen. veel plezier met onze Sinterklaas kleurplaten!

 
x
Vind je TopKleurplaat leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten