Moederdag kleurplaten

Alsjeblieft, meer dan 35 kleurplaten voor mama. Wat is er nu leuker dan je moeder op Moederdag te verrassen met een prachtig ingekleurde kleurplaat? Oké, een ontbijtje op bed misschien. Maar dat kun je ook combineren met een mooie Moederdag kleurplaat en dan scoor je natuurlijk extra punten. Kies hieronder je favoriete Moederdag kleurplaat uit, print hem uit, zoek je kleurpotloden of stiften bij elkaar en maak een mooie kleurplaat voor je lieve supermama!

Moederdag: het feest ter ere van het moederschap

Moederdag wordt over de hele wereld gevierd, maar niet overal op de 2de zondag van mei, zoals in Nederland en België. In sommige landen vieren ze Moederdag in januari, in andere in december. Ook in alle maanden daartussen is het in sommige landen Moederdag.

Maar overal is deze feestdag bedoeld ter ere van het moederschap. De moeder in het gezin krijgt die dag cadeautjes, een lekker ontbijtje (op bed) en ze hoeft geen huishoudelijke taken te doen. De traditie kwam zo’n 100 jaar geleden overwaaien vanuit de Verenigde Staten.

Hoe verwen jij je moeder met Moederdag? Hopelijk vind je onze Moederdag kleurplaten leuk. Laat het gerust weten als je nog een speciale kleurplaat voor mama mist.