Kleuren op nummer

Kleuren op nummer
4.2 (20 stemmen)

Wie heeft dit niet gedaan als kind? Kleuren op nummer. Hierbij geef je alle vakjes met het overeenkomende nummer dezelfde kleur. Bij de meer eenvoudige nummerkleurplaten krijgt alles een mooi kleurtje. Bij de moeilijkere kleurplaten op nummer zie je langzamerhand zie je de tekening ontstaan. Hartstikke leuk voor jongens en meisjes.

Kleuren op nummer voor volwassenen

Maar er is een nieuwe trend en dat is kleuren op nummers voor volwassenen. Bij de beste kleuren op nummer kleurplaten voor volwassenen zie je in het begin helemaal niet wat de tekening voorstelt. Pas als je de nummers in gaat kleuren, ontstaat er een schitterende kleurplaat vol vrolijke kleuren.

Kleuren op nummer is een ontspannende bezigheid voor jong en oud waarmee je tegelijkertijd je brein traint. Want je moet natuurlijk wel blijven opletten dat je de vakjes in de juiste kleuren kleurt. Sommige kleuren op nummer kleurprenten hebben zelfs sommen die je moet oplossen om op de juiste kleur te komen.

Hieronder hebben we verschillende kleurplaten op nummer verzameld. Voor kleuters, voor jongens, voor meisjes en kleurplaten op nummer voor volwassenen. Hou deze pagina in de gaten, want we voegen binnenkort meer mooie kleuren op nummers kleurplaten toe!

 
x
Vind je TopKleurplaat leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten