Stabilo stiften

Stabilo stiften zijn de beste stiften als je kleuren serieus aan wilt pakken. Zeg nou zelf: hoe vaak komt het niet voor dat viltstiften het niet doen, binnen no-time uitgedroogd zijn of gewoon geen mooie heldere kleuren geven?

Stabilo: een volwassen keuze

Volwassenen die kleuren als hobby hebben, kiezen massaal voor viltstiften van het gerenommeerde viltstiftenmerk Stabilo en dat is niet voor niets. Maar natuurlijk kunnen kinderen vanaf een jaar of zes ook met stiften van Stabilo aan de gang. Wel oppassen natuurlijk, want dit zijn geen goedkope stiften zoals je die bij de Action of de Hema koopt.

Stabilo stiften kopen?

Als je écht mooi wilt kleuren (en wie wil dat nu niet) raden we je aan Stabilo stiften te kopen. Een van de meestverkochte en best gewaardeerde sets is deze:

STABILO Pen 68 – 50 Viltstiften – Metalen Etui

Stabilo stiften kopen
Stabilo stiften: Pen 68 – 50 stuks

 

In deze metalen doos zitten 50 Stabilo stiften van hoge kwaliteit. Ze hebben frisse en sprekende kleuren en gaan lang mee. Als je lekker wilt gaan kleuren, raden we je deze luxe stiftenset van hart aan.

Daarom Stabilo stiften

  • Hoogwaardige Stabilo stiften
  • 40 kleuren + 6 fluorescerende kleuren (in totaal 46 verschillende kleuren)
  • Robuuste drukbestendige pen punt, schrijfbreedte ca. 1 mm
  • Reukloze inkt op waterbasis
  • Drukt niet door op de volgende pagina
  • Tast toner en watervaste inkt niet aan
  • Stabilo stiften kunnen tot 24 uur zonder dop zonder uit te drogen
  • Hoge glans en kleurintensiteit
  • Alle kleuren zijn ook los verkrijgbaar
  • Stabilo stiften gaan bijzonder lang mee

Koop nu Stabilo stiften met 30% korting!

Je kunt deze set in gespecialiseerde winkels kopen (bij de speelgoed- en huishoudartikelenwinkels hebben ze meestal alleen kleinere sets op voorraad). Direct aanschaffen via een webshop als bol.com kan ook. Je krijgt dan 30% korting op de adviesprijs en je hebt je luxe set Stabilo stiften morgen al in huis!

Tip: is de doos met 50 Stabilo stiften uitverkocht of vind je deze te duur? De Pen 68 stiften kun je ook in een doos met 40, 30 of 20 stiften kopen!

Koop bij bol.com

Het assortiment van Stabilo

Stabilo maakt niet alleen viltstiften voor hobbydoeleinden, maar levert ook pennen en markers voor onder andere de zakelijke markt. En zelf viltstiften voor de zakelijke markt: bijvoorbeeld voor kunstenaars, architecten en mensen die in de reclame werken.

Voor kinderen op school biedt Stabilo een assortiment pennen met een prettige handgreep, waarmee het makkelijk schrijven is.

Als het aankomt op precies kleuren heb je een fijne punt nodig. Stabilo stiften hebben een punt van ongeveer 1 mm. Daarnaast geven ze de helderste en meest intense kleuren. Met arceringen en eventueel een penseel kun je gemakkelijk schaduwen en kleurovergangen creëren. Daarmee zijn het de beste stiften die je voor je hobby kunt kopen.

Een voorbeeldje van de mogelijkheden met de Stabilo stiften Pen 68 (unboxing-video):

Als je het maximale uit je Stabilo viltstiften wilt halen, gebruik je ook hoogwaardig tekenpapier. Je kleurplaten kun je eventueel ook op hoogwaardig papier printen.

Stabilo: familiebedrijf van bijna 100 jaar oud

Je begrijpt het al: Stabilo stiften zijn kwaliteitsviltstiften. Stabilo is een familiebedrijf uit Duitsland dat al sinds het midden van de jaren 20 van de vorige eeuw bestaat. Het komt voort uit de Schwan potlodenfabriek. De naam Stabilo sloeg op het speciale potlood met een stabiele kern die niet brak. Toen al stond kwaliteit bovenaan. Anno nu staat de merknaam Stabilo nog steeds voor innovatie en kwaliteit van het hoogste niveau. De pennen en stiften worden in de Stabilo fabrieken in Duitsland en Tsjechië gemaakt.

Koop bij bol.com