Kleurplaten Frozen

Ben jij op zoek naar kleurplaten van Frozen? Dan zit je hier ijzig goed! Frozen is een van de laatste grote computeranimatiefilms van Disney (door studio Pixar). De hoofdrol in de film heeft Elsa, de sneeuwkoningin. Anna is haar jongere zus. Het verhaal speelt zich af in het koninkrijk Arendelle.

Ben je op zoek naar andere prinsessen van Disney of andere Disney kleurplaten? Die hebben we ook!

Het zijn zus Anna en de ‘ijsboer’ Kristoff met z’n rendier Sven, die op zoek gaan naar Elsa nadat ze haar magische krachten niet meer onder controle heeft en het koninkrijk onderdompelt in de kou en sneeuw. Anna en Kristoff moeten Elsa proberen te overtuigen om haar eeuwige winter op te heffen. Tijdens hun barre tocht maken ze ook kennis met Olaf, de magische sneeuwpop, die van de zomer houdt. En helaas ook met het verschrikkelijke sneeuwmonster Marshmallow dat het ijspaleis van Elsa beschermt.

Frozen 2

Eind 2019 verschijnt het langverwachte vervolg op Frozen in de bioscopen: Frozen 2. Het belooft opnieuw een muzikale animatiefilm te worden, waarin we zien hoe het Elsa en Anna sinds het einde van de eerste Frozen-film is vergaan.

Op TopKleurplaat.nl vind je een heleboel kleurplaten van zowel de eerste Frozen-film als van Frozen 2. Je kunt ze meteen gratis printen om te beginnen met kleuren. Wat vind jij de mooiste kleurplaat van Frozen? Misschien het kasteel van Arendelle? Of van het ijspaleis van Elsa? Heel veel plezier met deze Frozen kleurprenten!