Kleurplaten Frozen

Kleurplaten Frozen
4.2 (51 stemmen)

Ben jij op zoek naar kleurplaten van Frozen? Dan ben je hier op de juiste plek! Frozen is een van de laatste grote animatiefilms van Disney (door animatiestudio Pixar). De hoofdrol in de film heeft Elsa, de sneeuwkoningin. Het verhaal speelt zich af in het koninkrijk Arendelle.

Ben je op zoek naar andere prinsessen van Disney of andere Disney kleurplaten? Die hebben we ook!


Het zijn zus Anna en de ‘ijsboer’ Kristoff met z’n rendier Sven, die op zoek gaan naar Elsa nadat ze haar magische krachten niet meer onder controle heeft en het koninkrijk onderdompelt in de kou en sneeuw. Anna en Kristoff moeten Elsa proberen te overtuigen om haar eeuwige winter op te heffen. Tijdens hun barre tocht maken ze ook kennis met Olaf, de magische sneeuwpop, die van de zomer houdt. En helaas ook met het verschrikkelijke sneeuwmonster Marshmallow dat het ijspaleis van Elsa beschermt.

Je vindt hier een heleboel Frozen kleurplaten die je meteen gratis kunt printen om te beginnen met kleuren. Wat vind jij de mooiste kleurplaat van Frozen? Misschien het kasteel van Arendelle? Of van het ijspaleis van Elsa? Heel veel plezier met deze Frozen kleurprenten!

 
x
Vind je TopKleurplaat leuk?Al geliket? Je kunt dit sluiten