Kleurplaten voor peuters

Natuurlijk! Niet alleen voor kinderen en volwassen is kleuren leuk en ontspannend. Ook peuters willen kleuren! Zodra een kindje een potlood of een stift vast kan houden, vindt hij of zij het geweldig om er lekker mee te krassen op een kleurplaat. Binnen de lijntjes kleuren hoeft nog even niet. Maar het is wél zo leuk als de kleurplaten voor de allerkleinsten zijn aanpast op hun leeftijd. Hieronder vind je onze collectie kleurplaten voor peuters.

We hebben trouwens nog meer kleurplaten voor jonge kinderen onder de categorieën jongens en meisjes.

Klik op de categorie van jouw keuze hieronder om alle kleurplaten voor peuters te bekijken. Sommige zijn trouwens ook prima geschikt voor je kleuter! Onderaan de pagina vind je ook nog wat losse simpele kleurplaten voor de kleintjes. Veel kleurplezier samen!

Op deze pagina hebben we – op veler verzoek – de mooiste, grappigste en eenvoudigste peuter kleurplaten verzameld. Simpele kleurplaten met eenvoudige lijnen die de kleintjes aanspreken.

Op deze pagina vind je onder andere:

  • Kleurplaten peuters zomer
  • Kleurplaten peuters herfst
  • Kleurprenten peuters winter
  • Kleurplaten peuters lente
  • Kleurplaten peuters feest
  • Kleurprenten peuters Teletubbies

Je kunt ze allemaal gratis uitprinten. Zonder reclame. Je peuter brengt er ongetwijfeld een leuke tijd mee door.

Hou deze pagina in de gaten, want we voegen steeds nieuwe kleurplaten voor peuters toe. Laat het ons in de tussentijd gerust weten als je nog iets mist voor jouw kleintje. Je kunt ook wat leuke kleurplaten voor peuters en kleuters op andere pagina’s vinden.