Kleurplaten eenhoorn

Kleurplaten Eenhoorn

Eenhoorns (of in het Engels: unicorns, spreek uit als ‘joeniekorn’) zijn mythische wezens. Dat betekent dat het dier niet echt bestaat. Toch zijn eenhoorns mateloos populair. We zien ze terug in boeken, films, games en in speelgoed. Vaak hebben ze dan vrolijke en felle kleuren. Jij houdt toch ook van eenhoorns?

Eenhoorns zijn nooit helemaal weggeweest, maar de laatste tijd zijn ze weer extra populair. Je ziet eenhoorns werkelijk overal terug: op kleding, op handdoeken en als zwemband. Ja, de eenhoorn is écht een rage. Inmiddels alweer jaren. Vooral onder meisjes zijn eenhoorns / unicorns populair.

Eenhoorns zijn ook perfect om te kleuren, want wat is nu een witte, bruine, grijze of zwarte eenhoorn? Nee, een unicorn hoort kleurrijk te zijn! Op deze pagina hebben we een verzameling zwart-witte kleurplaten van eenhoorns voor je aangelegd, die jij naar eigen inzicht mag gaan kleuren. Heb je ook wat glitters om je kleurplaat mee te versieren? Die passen echt supergoed bij eenhoorns.

We hebben simpele kleurplaten van eenhoorns, eenhoorns met een regenboog en ook moeilijke kleurplaten van eenhoorns voor volwassenen.

In welke kleuren ga jij jouw eenhoorn kleuren? Print je favoriete eenhoorn uit en begin meteen met kleuren. Kom ook gauw weer terug, want we voegen regelmatig nieuwe kleurplaten van eenhoorns toe.

Hou je meer van paarden? We hebben ook veel paarden kleurplaten voor je. En natuurlijk ook kleurplaten van My Little Pony.