Quiver kleurplaten

Quiver KleurplatenKen jij Quiver kleurplaten al? Dit zijn heel speciale 3D kleurplaten waarmee je jouw kleurcreaties tot leven kunt laten komen. Dit is superleuk voor kinderen, ook in de klas, echt waar! Daarvoor heb je wel de Quiver app nodig die je gratis kunt downloaden voor smartphones en tablet met Android of iOS van Apple.

Hoe werkt het? Je kiest en print een speciale Quiver kleurplaat hieronder. Die kleur je net zoals je elke andere kleurplaat zou kleuren. Ben je tevreden over het resultaat? Dan pak je je tablet of smartphone met de Quiver app erbij. Scan je eigen kleurplaat en kijk hoe jouw creatie in 3D tot leven komt.

Jouw kleurplaat in 3D is echt geweldig om te zien. We noemen deze toepassing met een moeilijk woord ‘augmented reality’ of ‘toegevoegde werkelijkheid’. Dat betekent dat er iets digitaal wordt toegevoegd aan wat je kunt zien.

Nou ja, genoeg gepraat hierover. Een Quiver kleurplaat moet je vooral ervaren. Er zijn betaalde Quiver kleurplaten die je via de app kunt kopen, maar er zijn gelukkig ook een heleboel gratis Quiver kleurplaten. Een aantal van de mooiste hebben we hieronder voor je verzameld. Veel kleurplezier met Quiver!

Let op: deze kleurplaten kun je weliswaar gratis downloaden en printen, maar voor sommige moet je mogelijk betalen om ze in 3D op de app te kunnen zien. Check voor je begint met kleuren met de app of de kleurplaat gratis te gebruiken is of niet.