Mega Mindy kleurplaten

Mega Mindy is een superheld die elke boef op aarde velt! We kennen het alter ego van Mieke de brave agent natuurlijk al jaren als een creatie van Studio 100. Er zijn vijf seizoenen van de tv-serie van Mega Mindy gemaakt met in totaal zo’n 75 afleveringen. Daarnaast zijn er vele afgeleide programma’s gemaakt. Anno 2015 lijkt de Vlaamse hitserie wel een beetje ten einde. Toch komt er nog een vierde Mega Mindy-film in de bioscopen vanaf december: Mega Mindy vs Rox.

In deze spannende film komen de twee superhelden Mega Mindy en Rox tegenover elkaar te staan door trucs vaneen derde superheld: Waterman. Ooit hoorde Waterman aan de goede kant, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm terug in handen krijgen, een magische helm die hem superkrachten geeft. En hij ontziet niets of niemand…

Zal Mega Mindy dit kunnen beletten? Of zal Team Rox aan het langste eind trekken? Jij kunt nu alvast aan de slag met de Mega Mindy kleurplaten hieronder. Krijgt Mega Mindy een roze pakje of geef je haar in jouw kleurplaat toch een andere superhelden-outfit?