Among Us kleurplaten

Hier zijn onze Among Us-kleurplaten! Speel jij ook al Among Us? Among Us (vertaling in het Nederlands: ‘onder ons’) is een spelletje voor op je smartphone of tablet. Het werd al in 2018 gemaakt, maar tijdens de coronapandemie begon ineens iedereen het te spelen. Je speelt het samen met andere spelers die heel ergens anders kunnen zijn. Het gaat erom dat je met de medespelers de bedrieger onder de spelers weet te ontmaskeren. Inderdaad, een soort virtuele variant van Wie is de mol?

Het spel ziet er grappig getekend uit en speelt zich af in een ruimteschip, waar van alles aan moet gebeuren om het te repareren. Terwijl de ‘gewone’ bemanningsleden taken als kabels aan elkaar knopen en computers herstellen uitvoeren, proberen de bedriegers (de imposters) de boel juist te saboteren.

En als het even kan proberen die imposters zelfs medespelers om het leven te brengen, terwijl de anderen even niet kijken. Virtueel dan, maar toch! Na zoveel tijd is het tijd om te stemmen. Wie is de bedrieger? Wie de meeste stemmen krijgt, verlaat het spel, ook als hij of zij niet de bedrieger blijkt te zijn. De bemanningsleden winnen als alle imposters op tijd zijn weggestemd. De imposters winnen als zij op het einde nog in het spel zitten.

Among Us is niet alleen leuk om te spelen, maar ook om te kleuren door de herkenbare en eenvoudige tekeningen van de figuurtjes. Wil je ook een Among Us-poppetje kleuren? Hier zijn een paar mooie Among Us-kleurplaten om in te kleuren voor je! We hebben Among Us-tekeningen van crewmates, imposters én dead bodies om te kleuren en we voegen binnenkort nog meer Among Us-kleurplaten toe.