Trolls kleurplaten

De muzikale animatiefilm Trolls komt uit de koker van de bedenkers van Shrek. In Trolls wordt een al even hilarisch en humoristisch verhaal verteld. Het draait allemaal om een groepje trolls (trollen) die in een grappig en spannend avontuur belanden.

De hoofdpersoon is Poppy, een muzikale trol. Samen met de sombere Knoest begint ze een reddingsmissie voor haar vrienden. Die zijn namelijk in handen gevallen van de duistere Bergens en de lelijke Koning Gristle.

Poppy zal alles op alles moeten zetten en kleur moeten bekennen om de reddingsmissie tot een goed einde te kunnen brengen. Een kleurrijke tekenfilm voor de hele familie. Vaders en moeders herinneren zich waarschijnlijk nog wel de trollen, die vroeger op het schoolplein al populair speelgoed waren.

Bij dit kleurrijke avontuur passen natuurlijk perfect een paar mooie Trolls kleurplaten. Wat voor kleur geef jij jouw trollen? Dat bepaal je helemaal zelf. En vergeet die schitterende haarlokken niet. Pak die viltstiften erbij en kleuren maar!