Sing kleurplaten

sing kleurplaten

Sing is een Amerikaanse animatiefilm uit 2016, van de makers van De Verschrikkelijke Ikke, geregisseerd door Garth Jennings en Chrisophe Lourdelet. De personages in Sing nemen deel aan een talentenjacht en de muzikale tekenfilm bevat meer dan 85 bekende popsongs, gezongen door bekende Hollywood-acteurs in de originele versie. In de Nederlands gesproken versie neemt talent van eigen bodem deze rol op zich.

De optimistische Buster Moon is eigenaar van een slecht draaiend theater en organiseert een zangwedstrijd om zijn schulden af te lossen. Hij schraapt 1.000 dollar prijzengeld bijeen voor de wedstrijd. Door een drukfoutje komt er op de flyers te staan dat er 100.000 dollar te winnen is. Een ventilator en een open raam doen de rest.

Binnen een mum van tijd weet iedereen van de lucratieve zangwedstrijd. Een muis, een olifant, een varken, een gorilla en een stekelvarken die graag mee willen doen aan de talentenjacht hebben elk zo hun eigen redenen om de zangwedstrijd te winnen, waarmee hun leven zal veranderen.

Met de onderstaande Sing kleurplaten kom je alvast helemaal in de stemming voor de film, of geniet je nog even na nadat je de film hebt gezien.