Minions kleurplaten

Welkom bij de pagina met Minions kleurplaten! Eind juni 2015 ging de 3D-animatiefilm Minions in première. De film is een zogeheten spin-off van de eerder verschenen films Verschrikkelijke ikke 1 en 2 (in het Engels: Despicable Me 1 en 2). In die films hadden de Minions een belangrijke bijrol, maar nu hebben ze dus ook een eigen film. Minions zijn gek pratende gele wezentjes die steeds op zoek zijn naar een nieuwe slechterik voor wie ze kunnen werken. Helaas voor die slechterik gaan zijn of haar slechte plannetjes door de inmenging van de goedbedoelende gele helpers altijd mis.

Met de deze Minions kleurplaten heb jij de regie! Maak jij die vrolijke vriendjes geel of geef je ze toch een andere kleur? Print je favoriete kleurplaat uit en begin meteen met kleuren!

In deze Minions-film – gemaakt door Illumination Entertainment – gaan de Minions Kevin, Stuart en Bob op zoek naar een nieuwe slechterik als baas. De drie vrienden raken verzeild in een spannend avontuur waarin ze kennismaken met ’s werelds eerste vrouwelijke superschurk: Scarlet Overkill. De vrienden reizen van het ijskoude Antarctica naar het New York van de jaren zestig. Uiteindelijk belandt het vrolijke gele trio in Londen, waar zij hun grootste uitdaging tot nu toe aangaan: het redden van alle Minions.

In de originele Amerikaanse versie van deze animatiefilm zijn de stemmen ingesproken door Sandra Bullock, Jon Hamm, Geoffrey Rush, Jennifer Saunders, Michael Keaton, Allison Janney, Steve Coogan en Pierre Coffin. De stemmen in de Nederlandse film zijn onder andere van Chris Zegers, Karin Bloemen, Jon van Eerd, Isa Hoes, Barry Atsma, Sipke Jan Bousema en Levi van Kempen.