Labyrinth kleurplaten

Ken jij Labyrinth? Het is een oude fantasyfilm uit 1986, met David Bowie in de rol van de Goblin-koning. Ook een piepjonge Jennifer Connelly speelt erin, als Sarah. Als ze tegen haar zin weer eens op haar babybroertje moet oppassen, wenst ze dat de goblins hem mee zullen nemen. Tot haar schrik gebeurt dat ook echt, waarna ze een magisch labyrint (een groot doolhof) moet doorkruisen om hem terug te vinden in het kasteel van de Goblin-koning.

Van de Goblin-koning krijgt ze daarvoor slechts een paar uur. En in het doolhof is niets wat het lijkt. Gelukkig krijgt Sarah onderweg hulp van een aantal opvallende inwoners van het labyrint: Hoggle, Ludo en Sir Didymus.

Door de jaren heen wist deze film een cultstatus te verwerven en steeds een nieuw publiek aan zich te binden.  De decors en de poppen komen uit de koker van Jim Henson, de geestelijk vader van de Muppet Show, Sesamstraat en de Freggels. Jim Henson maakte ook nog The Dark Chrystal, een film waarin alleen poppen voorkomen.

Op deze pagina hebben we een aantal Labyrinth kleurplaten voor je verzameld. We hopen dat je iets van de magie van de film hiermee zult ervaren! Veel kleurplezier.