Hoe tem je een draak kleurplaten

hoe tem je een draak kleurplaten th

Hoe tem je een draak is een avontuurlijke tekenfilm van dezelfde makers als Shrek, Madagascar en Kung Fu Panda. Het verhaal is gebaseerd op de boeken van Cressida Cowell. Er zijn inmiddels twee films verschenen, van wat een trilogie wordt: Hoe tem je een draak en Hoe tem je een draak 2. Hoe tem je een draak 3 verschijnt naar verwachting in het voorjaar van 2019.

Het verhaal van Hoe tem je een draak: Hikkie, een jonge Viking van het eiland Berk, moet zich tijdens een inwijdingsritueel bewijzen als volgend stamhoofd. Maar dan komt hij een gewonde draak tegen waarmee hij vriendschap sluit. Vanaf dat moment is alles anders en zul je uiteindelijk ontdekken waarom de draken uitgestorven zijn. Andere personages in de films zijn Astrid, Stompum, Snotvlerk en Schorrie.

Maar nu eerst is het tijd voor een Hoe tem je een draak kleurplaat. Wat is jouw favoriete personage uit de film? En hoe ga je jouw draak of personages kleuren? Je mag het helemaal zelf weten. Veel plezier met deze Hoe tem je een draak kleurplaten.