Finding Dory kleurplaten

Finding Dory kleurplaten

Kun jij je de Pixar-film Finding Nemo nog herinneren? Die dateert al weer van 2003. Finding Dory is een rechtstreeks gevolg. Maar zoals de titel al verklapt is nu niet het clownsvisje Nemo de hoofdpersoon, maar het prachtig blauwe doktersvisje Dory.

Het verhaal speelt een jaar na de gebeurtenissen met Nemo en Marlin in Finding Nemo. Het gaat als volgt. De vergeetachtige Dory herinnert zich opeens dat zij nog ouders heeft die misschien wel haar aan het zoeken zijn. Marlin en Nemo willen Dory helpen met haar zoektocht. De avontuurlijke reis van de vissen begint in de oceaan, maar ze belanden in een aquarium van het Zeeleven Instituut van Californië.

In het instituut, een revalidatiecentrum voor zeedieren, ontmoet het drietal een aantal grappige zeedieren. Waaronder Hank de koppige octopus, Destiny de walvishaai en Bailey de witte dolfijn.

Finding Dory is een spannende, kleurrijke en grappige animatiefilm voor het hele gezin. Een voorproefje (of misschien wel een naproefje) van de film krijg je met deze Finding Dory kleurplaten. Wie van de zeevriendjes van Dory en Nemo ga jij kleuren?