Shimmer and Shine kleurplaten

Ken jij Shimmer en Shine al? Shimmer and Shine is een animatieserie die door Nickelodeon (Nick Jr.) wordt uitgezonden. De serie gaat over de tweelinggeesten uit een flesje Shimmer en Shine. Het mensenkind Leah mag drie wensen per dag doen die de twee geesten dan voor haar zullen vervullen. Natuurlijk gaat er van alles fout wat dan weer rechtgezet moet worden. En ook moet Leah ervoor oppassen dat haar vervelende buurjongen Zac niets te weten komt over de geesten uit de fles! Goed voor veel magische avonturen op tv!

Maar Shimmer en Shine lenen zich natuurlijk ook perfect voor een creatieve bui. Daarom hebben we hier op TopKleurplaat.nl een aantal magische Shimmer and Shine kleurplaten voor je verzameld. Welke Shimmer and Shine kleurplaat vind jij het mooist? Shimmer is het geestje met het roze haar en Shine is het geestje met het blauwe haar. Maar deze kleurplaten van Shimmer and Shine mag je natuurlijk kleuren zoals jij dat wilt.

Kies maar gauw jouw favoriete Shimmer and Shine kleurplaat, klik erop en vervolgens op de rode knop om de kleurplaat gratis uit te printen. Veel kleurplezier!