My Little Pony kleurplaten

my little pony kleurplaten

De kleurrijke My Little Pony paardjes met hun golvende manen zijn al sinds de jaren 80 op de markt. Ze werken ontwikkeld door het grote Amerikaanse speelgoedbedrijf Hasbro. Ook mama’s van jonge meisjes van nu hebben ermee gespeeld! In de loop der jaren verschenen er ook een My Little Pony films (in het najaar van 2017 draaide de nieuwste in de bioscoop!) en een animatieserie.

Misschien vind je onze paarden kleurplaten en eenhoorn kleurplaten ook leuk!

Elke My Little Pony heeft een eigen naam en eigen kenmerken. Soms kun je de pony’s nog specialer maken met stickers of accessoires zoals haarbandjes en knipjes. Kinderen – en dan in het bijzonder meisjes – worden uitgedaagd om zelf de mooiste pony van het stadje Ponyville te maken! Is Prinses Twilight Sparkle met Spike het Draakje jouw favoriet? Of misschien Prinses Celestia, de kleurrijke Rainbow Dash, de roze Pinkie Pie, de eenhoorn Rarity of de oranje-gele Applejack? Je mag het helemaal zelf weten.

De kleurrijke paardjes lenen zich natuurlijk ook uitstekend om te kleuren. En dan niet op de My Little Pony’s zelf, maar natuurlijk op deze My Little Pony kleurplaten! Zie je hoe kaal en kleurloos ze er nu nog uitzien? Daar moet verandering in komen en snel. Print gauw jouw favoriet My Little Pony kleurplaten uit en ga meteen aan de slag met je stiften of potloden.