Minecraft kleurplaten

minecraft kleurplaten

Sinds de introductie van Minecraft in 2011 is deze game razend populair onder zowel volwassen als kinderen. In Minecraft kun je urenlang rondzwerven en nieuwe gebieden ontdekken. Ook kun je zelf een omgeving bouwen. Je eigen huis, maar ook een berg of een achtbaan of een boerderij. Alles is mogelijk. Het spel heeft verschillende spelmodi, waarin je het bijvoorbeeld ook online tegen anderen op kunt nemen. Of je speelt in je eentje tegen computergestuurde tegenstanders als skeletten en zombies.

Als je van Minecraft kleurplaten houdt, vind je Fortnite kleurplaten misschien ook wel leuk!

Het opmerkelijke van dit spel is dit het ook allerlei kubussen bestaat. Dat geeft het een pixelachtig uiterlijk, waardoor het aan computerspellen uit het verleden doet denken. Of aan de bekende bouwblokken van Lego. Dit ‘ouderwetse’ uiterlijk maakt de vele miljoenen spelers echter niks uit. Zij vinden de open wereld waarin je naar hartenlust kunt bouwen met je eigen kubussen juist geweldig. Minecraft is er niet alleen voor pc’s en Macs, maar tegenwoordig ook voor de Xbox, de Nintendo en de PlayStation spelcomputers.

Minecraft is ook buiten de wereld van de (spel)computer. Vandaar dat er een hele lijn aan spullen is verschenen. Van rugtassen en etuis tot broodbakjes en dekbedovertreksets. Logisch dat er ook veel vraag is naar leuke Minecraft kleurplaten. Daarom speciaal voor de Minecraft fans deze Minecraft kleurplaten pagina. Welke Minecraft kleurplaat is jouw favoriet? Print ‘m snel uit en begin met kleuren!