Fortnite kleurplaten

Fortnite Kleurplaten

Hier zijn ze dan, op veler verzoek: de Fortnite kleurplaten. En om precies te zijn de Fortnite Battle Royale kleurplaten, want dat is de spelmodus die iedereen speelt. 150 miljoen spelers wereldwijd, hebben we ons laten vertellen! De kans is groot dat jij en je klasgenoten het ook spelen. En kleuren kan nu ook met deze mooie collectie Fortnite tekeningen.

Ken je Fortnite nog niet? In de spelmodus Battle Royale word je met 99 andere spelers vanuit een vliegende autobus (de Battle Bus) op een eiland gedropt. Als je met je parachute op een mooie plek bent geland, moet je als een gek op zoek naar goede wapens. En dan is het de bedoeling dat je al je medespelers uitschakelt en als laatste overblijft. Als je ondertussen bomen omhakt, auto’s sloopt en gebouwen afbreekt, verzamel je tegelijkertijd bouwmaterialen, waarmee je een fort ter bescherming van jezelf kunt bouwen.

Ouders, maak je geen zorgen. Het klinkt misschien wat agressief, maar Fortnite is een cartoony game zonder bloed of echte geweldadigheden. Ja, je moet wel op elkaar schieten om uiteindelijk te kunnen winnen. Alsof dat allemaal nog niet moeilijk genoeg is, komt ook een storm steeds dichterbij. Deze dwingt de spelers elkaar steeds meer op te zoeken, dus er is geen ontsnappen aan.

Speel jij ook Fortnite? Dan vind je het vast ook leuk om een Fortnite kleurplaat te maken. We hebben onder andere de Omega, de Lama, de Roze Beer, de Raven en veel kleurplaten van andere Fortnite skins. Kleur je favoriete personage in de kleuren die jij wilt. Lekker fel en lekker cartoonesk, natuurlijk. Veel kleur- en gameplezier met deze kleurplaten van Fortnite en Fortnite Chapter 2 en de nieuwe seizoenen!