Huisdiergeheimen kleurplaten

huisdiergeheimen kleurplaten

Huisdiergeheimen (in de originele versie The Secret Life of Pets) is de nieuwe vrolijke animatiefilm van Illumination Entertainment en Universal Pictures. Dat zijn de makers van succesvolle animatiefilms als Verschrikkelijke ikke 1 & 2 (Despicable Me) en Minions.

Deze leuke familiefilm draait om de vraag: wat spoken huisdieren uit als hun baasjes weg zijn? Tja, daarvoor moet je de Huisdiergeheimen film gaan zien. We kunnen je alvast wel verklappen dat het enorm grappig is. In deze animatiefilm volgen we de hilarische avonturen van de trouwe terriër Max, de slome kat Chloë, het snoezige dwergkeeshondje Gidget, de mopshond en lady-killer Mel, de knorrige bastaard Duke, de onnozele cavia Norman en het schattige maar een klein beetje van lotje getikte konijntje Snowball.

Ga jij deze film in de bioscoop zien? Dan is het misschien leuk om nu alvast een Huisdiergeheimen kleurplaat te maken! We hebben alle dieren van de film voor je op kleurplaat. Hieronder zie je alle Huisdiergeheimen kleurplaten die wij voor je hebben! Veel kleurplezier en als je ‘m gaat zien, alvast veel plezier met de film.